Werkwijze

Annemee van Studio Hartsuiker

Kennismaking


Na het invullen van het aanvraagformulier neem ik contact met jullie op om een videomeeting in te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen, ideeën en alle mogelijkheden. Op basis hiervan maak ik een moodboard en ontvangen jullie een kostenindicatie. Daarnaast stuur ik jullie een gratis sample pakket toe, zodat jullie de verschillende druktechnieken en papiersoorten zelf kunnen bekijken en ervaren.

Ontwerp proces


Voor we starten met het ontwerpen, ontvangen jullie een factuur voor de ontwerpkosten.

Op basis van het moodboard maak ik een ontwerpvoorstel voor jullie trouwkaarten. Jullie hebben vervolgens de mogelijkheid om het ontwerp in 3 correctierondes volledig naar wens aan te passen.

Omdat ik met unieke metalen drukplaten werken voor elk ontwerp, is het niet mogelijk om een fysieke proefdruk te maken. Daarom ontvangen jullie een digitaal ontwerp, waarin de druktechnieken zo goed mogelijk worden nagebootst, zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van het eindresultaat.

Image
Image

Drukproces


Bij Studio Hartsuiker draait alles om kwaliteit en vakmanschap. Omdat elk ontwerp met veel zorg en liefde volledig met de hand wordt gemaakt en gedrukt, neem ik de tijd om elk detail perfect uit te voeren. Ik werk als zelfstandige aan al het trouwdrukwerk, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke productie, wat betekent dat elke opdracht mijn volle aandacht krijgt.

De kaarten worden met zorg door mij gedrukt op een antieke drukpers. Voor elk uniek ontwerp worden speciale metalen drukplaten vervaardigd en meng ik de inkt op maat. Vervolgens stel ik de pers handmatig in, zodat elke kaart met aandacht en precisie wordt gedrukt, passend bij jullie unieke ontwerp.

Voorafgaand het drukken van de kaarten ontvangen jullie de eindfactuur voor de drukkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen druktechnieken, het aantal kaarten en eventuele extra's.

Bekijk hier de verschillende druktechnieken

Assemblage en Verzending


Als jullie een set met meerdere kaarten hebben, kunnen jullie ervoor kiezen om de kaarten zelf te assembleren, of dit door Studio Hartsuiker te laten verzorgen. Daarnaast biedt Studio Hartsuiker de optie om de trouwkaarten direct naar jullie gasten te versturen. Zo hebben jullie meer tijd en ruimte om je te richten op de rest van de bruiloftsplanning. Informeer naar de mogelijkheden.

Alle pakketten en brievenpost worden verzonden via PostNL.



Hebben jullie nog vragen? Neem contact met mij op via: info@studiohartsuiker.nl, ik sta jullie graag te woord.
Image


Vraag op tijd jullie trouwkaarten aan


Vanwege het intensieve ontwerp- en drukproces neem ik een beperkt aantal aanvragen per jaar aan. Aanvragen voor Trouwkaarten moeten minimaal 3 maanden voorafgaand het verzenden gedaan worden, reserveer jullie plek op tijd!

NEEM CONTACT OP